Anotace: Pár myšlenek...
Dávám ST..to je moje chujovina,za to,že jsem si tě celou přečetl..Zase se ukaž.. :) Pa.
17.04.2009 21:40:00 | Sleepwalker
Hmmm... Krásná! Nutí k zamyšlení... Taky bych si chtěla život představit bez zlých lidí. Moc se mi líbí obraty o šaších... Mám šachy ráda!
15.04.2009 22:14:00 | Helena Buchtová