Pod velkým červeným sluncem
indigáčci už šli spát
a černé švábí oči ještě blikají
plné tepla těch strun
dvou ukradených prstů
další hloupá výmluva
jim vykloubila svědomí
a slečna jedna zmlsaná
zahřát by prý chtěla
než rozlepíte víčka
zbavit se šílenství duše
a všech bolestí těla
;-)
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: motáček, Zpátky, Severka, labuť, prostějanek, její alter ego, Kyle, Nút, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)