Jablko
Jablko sváru
nabízí v Edenu
had na trhu
Adam a Eva
první zamilovaní
podlehnou
metro mi ujelo
ryba mi uplavala
nechytil jsem
svůj sen
do dlaní
v řece
jdu na sever
vedle eskymáka
sedím
tiše si zpívám
na severním pólu
ptám se ho
kde naleznu lásku?
sanitko kde máš svá křídla?
drogy na mě působí
hledám svojí Zemi Nezemi
kde létají ryby?
v teepee
mluvím s indiánem
ve snu nebo ve skutečnosti
to nevím
ale ukazuje mi směr cesty…..
kam jít
kam odešli Adam s Evou.
Přečteno 282x
Tipy 26
Poslední tipující: Albertinka, Holis, NikitaNikaT., Kapka, Bíša, labuť, enigman, Nút, Pokusný králík s melounovou náplní, Lenullinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)