Anotace: Co o ni říci. Jen to, že je to vášeň, která někdy vede do neštěstí....
Sbírka: Co?
ST! za téma a pár slůvek, jež pravdu velkou mají... žárlivost je špatná vlastnost, kdo nežárlí nemiluje, ale musí to být s mírou... někdy žárlivost nezná mezí, člověk je schopen překročit jistá pravidla a hranice, jít přes mrtvoly... ze žárlivost člověk prý aj zabije... tak asik měla bych se bát?
13.04.2009 19:12:00 | NikitaNikaT.