Divadlo
Anotace: ................
Divadlo na Broadwayi
adaptace jedné hry
jízda života
třicátá léta
Kalifornské slunce
žena pro kterou bych vraždil
s cizím mužem
okolo mě prochází
je to
jasný terč
pistoli mám u sebe
tiše jako přízrak
policista mě vidí
prst již nezastavím
když dojde k vraždě
americkým způsobem
prchám jak akční hrdina
mezi lidmi
mezi stromy
probíhám
zběsilou honičkou
to začíná
diváci tleskají
chyť mě když to dokážeš
cítím se jak chameleón
klobouk
jízdenka na vlak
až do Mexika
jméno nemám
za cizí lidi se vydávám
divoký západ v srdci
starý indián
uprostřed ničeho
v prázdnotě pouště
mi povídá
o havranech a vlcích
ráno rozhodnutí
desperátem se stanu
pro ty
kterým
jako já
jako oni
vraždili pro závist.
Přečteno 308x
Tipy 24
Poslední tipující: NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, Bíša, labuť, Kristine Clary-Aldringen, enigman, WAYWARD, dream in emptiness, kikis, LucQa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)