Anotace: ztrácet se...
Jéje, ty listy z památníků... mi připomněly dětství, mám chuť něco namalovat... :o) Děkuju.
13.04.2009 18:28:00 | NikitaNikaT.
Chtěla bych se ztratit, ale ne sama, ale s někým, kdo by mě měl rád :( Snad už se štěstí unaví...
13.04.2009 09:36:00 | PPetrushka