Slzy
Anotace: zas jedna půlnoční
Slzy,
z těch všech kratochvil nejlepší zachránci,
padaly z očí pouze pro tebe,
a teď, teď se snášejí na tvá ústa z nebe.
Snad jen někdo na pár hodin dokáže tvé tělo uspokojit,
vysoko v rubáš oděn své proklaté prsty proklínám,
jen stínem tvé tváře se nechávám obelhávat,
vždyť sny jsou tak kouzelné a jedinečné…
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, Alasea, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)