já vám tu všem děkuju - a janečku, mně se zdávaj spousty různých snů a nočních můr... sem tam se něco z toho objeví tu, ale určitě ne všecko se mi sepíše a ne dycky to samý... :o)
13.04.2009 22:20:00 | hanele m.
těžko říct co říct... když zdají se sny o válce a milionech dveří :)
13.04.2009 21:43:00 | prostějanek
Zajímavé a poutavé, ST! je za obsah a přikláním se komentu viz níže, že některé obraty jsou prostě víc než super.
13.04.2009 18:11:00 | NikitaNikaT.
jseš fakt dobrá,já to říkám furt(pořád)....
Dám návrh na rozšířené tipování aspoň co se týče tvé osoby... :o)))
ty manévry armády spásy jsou aspoň u mňa za 100 bodouch ... :o)))
13.04.2009 14:34:00 | jedam