někdy musíme litovat
ale to už je život
nejsme dokonalí
tak ani náš život není takovej
jsme prostě lidi, no :)
díky za komentík
15.04.2009 00:54:00 | blue
Poušť pro toho, kdo nevidí...
Poušť suchá, nelítostná...
a nauč se vidět..
něhu v dunách zlatitých
slast v svobodě větru
prázdná rána, plné noci...
líbí se mi... nahoře a dole..
13.04.2009 22:20:00 | Dilla
Pěkná básnička! Kdyby se lidé chovali tak, jak píšeš asi by opravdu nebylo čeho litovat! Ale bohužel to tak mnohdy není :(
13.04.2009 21:20:00 | Anne Leyyd