Říkanka na dobrou noc
Anotace: tahle básnička je spíš aby jí řekl rodič svému dítěti,mám jí ve dvou verzích :o)
Pro kluky:
Na nebi už vyšly hvězdičky,
krásně se vyspinkej můj maličký.
Ať pohádkový sen se ti zdá
a andělíček strážný mi tě v noci ohlídá.
Pro holčičky:
Na nebi vyšla první hvězdička,
do růžova se vyspinkej princezno maličká.
Ať pohádkový sen se ti zdá
a kmotřička víla mi tě v noci ohlídá.
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)