Anotace: Třebaže bude od lidí, kteří si rodičovstvím již prošli či procházejí zkritizována, všichni jsme nečí děti a někdy to prostě není lehké.
Jo, Klári, jo! Tahle se mi hooodně líbí. Fakt supr! Líbí se mi, jak jsi situaci pojala "mnohaohledně".Této dávám za 1!
21.11.2009 11:55:00 | Caligyula
Trefně si to vystihla:-D
Myslím ale,že i přesto ´že budeš mít už děti, stále budeš pro ně jejich dítětem.
Snad jediná rada jak se nezničit je naučit se v tom chodit...Hlavu vzhuru!
13.04.2009 15:50:00 | Shnecek