Ta věc má nádhernou atmosféru...*
13.04.2009 22:32:00 | rybí prdy
..je to prosté dílko, jakoje prosté krásné přátelství. Prostě JE ! Děkuji !!!
13.04.2009 19:42:00 | Házté
ST!!!!!!!! Tak nádherné dílko, jako bych tam s Váma byla, tíško závidím, ale ze srdénka tu nádheru Vám přeju prožít snad nejméně stokrát. Je dorbé několik dobrých přátel mít, ať už je to rodina, či opravdoví přátelé, jsou lidé blízcí, když jen tak hačánku, békankuje a popíjí... chjojky, dílko si přečtu ještě několikrát a vím, že bude patřit k těm, k nimž se ráda budu vracet.
13.04.2009 19:39:00 | NikitaNikaT.