Anotace: ...
Hrozně moc mě zaujal začátek...
jako bys psala o mě :-D souhlasím s kolegou...
Něco pro tebe..
Havrani co tkali černé nebe
a ty křičelas
společně s hejnem vran
Žíznivému místo vody -
posloužilas chlebem...
sráč co zůstal k poušti přikován..
Pláčeš pro něj?
Nebo pro to co ti vzal?
Už neplač..
při nejlepším se zardousil...
(jéééj jen takový můj myšlenkový tok :-D)
26.04.2009 15:05:00 | Lady Carmila