Ty snad Víš
Anotace: ..je to jeden krátkej song..
Ty snad víš,
že náladu si nekoupíš.
Jen možná okovaný kříž,
který leží v dáli cesty
Ty snad víš,
že krása lidem neklesá.
Jen možná kámen ve vodě,
a nikdo mu netleská.
Ty snad víš,
že úsměv tvůj je nádherný.
Jen možná škoda je,
že ho nikd neuvidím
že ho nikdy
že ho nikdy nepozřu..
Komentáře (0)