Věř
Věř
tomu co vidíš na obloze
v ukryté mlhovině
ve své duši
sám v sobě
rudá zář slunce
ranní probuzení
ve vzduchu je cítit energie
v noci se chystáme
pít a jíst
milovat a snít
do rána
tanec jara nás čeká
ohně hoří
zima vládu končí
bylinky voní
magické symboly
namalované máme na svých bedrech
krásné víly
z legend
ve vzduchu
tančí
z lidských srdcí
špínu
prach
odplavuje první
déšť
očištění lidského kamene
srdce
které prošlo
vodou
ohněm
větrem
do příštího roku
zakopané v zemi zůstane.
Přečteno 274x
Tipy 20
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka, kikis, dream in emptiness, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)