mooc hezká básnička..fakt se ti povedla..jako by ti mluvila uplně od srdíčka...fakt se mi moc líbí..to bych já teda nesložila..supr!jen tak dál..:)
24.11.2005 18:34:00 | mazarka
Jasňačka holka poper se s tím, ono se nám to v životě stejně ještě stane, že potká nás splín, a chlapi ty nezmění, stejně je máme rádi, proto, jak jsou jiní, však srdce máme všichni, vždyť jsme lidi.
20.10.2005 18:01:00 | grázlík
Já Tobě přeji jen taky život krásný, tak jak jsi popsala ve své básni a ať Ti všechno vyjde jak si přeješ ať se od rána do noci pořád se směješ:-)) a už žádný rozchody a trápení, jsou prostě věci, co člověk nezmění.
20.10.2005 17:34:00 | grázlík
Tak to jest důležitý jak říkáš druhému pomoci a vyléčit jej z té jeho smrtelné nemoci, ono se Ti to jednou vrátí až sama budeš pomoc potřebovat, kamarádka též nabídne Ti křídla, kam se můžeš schovat.
20.10.2005 16:55:00 | grázlík
Taky hezká a pravdivá, jen se někdy těžko žije podle předem danýho pravidla - život bývá rozmanitější zpravidla.
20.10.2005 16:24:00 | grázlík