ŠKVÍRA
Anotace: ...to je výplod,ne můj problém.
***
Jasně
vidím to jasně
nic nevidím
východisko
dveře tu nejsou
jen jedny
zavřené
kliku jsem nezkusil
jen zkusmo
nebudu se rvát
co když
co když tam něco je
nebo nic
co pak
no co pak
ví to někdo
neví
tak vidíte
sedím a přemítám
už to mám
okno je ta cesta
skok
let a je to
žádné okno tu není
co budu dělat
nevím
snad
snad né proboha
normálně žít
musím najít odvahu
ale kde
dveře jsou prý zavřené
jen nad prahem
škvírou
probleskuje světlo
co ten práh
musí se překročit
podlézt se nedá
nebo snad dá
nedá
vždyť jsem to říkal
nejde to
no co co co
plazil jsem se
hlavu
proč zvedat hlavu
někdo ji ustřelí
to může bolet
hodně
mně
tak co mi radíte
hleďte si sebe
a ne mne...bando
***
Přečteno 370x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Coala, Holis, fab four, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Kristine Clary-Aldringen, strašidýlko-střapatý, Juraj Hrom, Nergal, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)