Jarní alergeny
Anotace: ....pro ty co mají alergii na prach..i na strach....
***
Vůbec mi nepadají řasy
prostě naschvál ani jedna
Výstřih lačně a hladově čeká..
Se svým strojem času na plnění přání
A taky ani jedna létavice hvězda
Vesmír je hodný pokárání...
Snažím se věčně věkův
to nevzdat
a nedbat varování
A pod jablůňkou načechraná tráva
a plný pohár pylu...
Blíží se filipojakubská sláva
a já mám zlomený koště
a přísný zákaz čarování
I v knihách moudrých
na všech stranách
vykroužený strach
Co když tu budu po staletí
jenom
vířit
prach?
Přečteno 271x
Tipy 22
Poslední tipující: Bean, Marfuša, Holis, BLUE-from-the-NIGHT, Kapka, excited, kouzelníček, Mbonita, WAYWARD, Doradan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)