dobré důvody
restaurace,
kde podávají dobré důvody
je hned tady za rohem
a přišel jsem na ni náhodou
příjemné prostředí
a ani to tam není drahé
takové malé stolečky
na každém z nich jídelní lístek
i svíčka
a číšníci tady nejsou nedočkaví
vaří tady opravdu dobře
a dobré důvody jako příloha
jsou teď v módě
když máte vybráno,
přijde číšník sám
nějak to pozná
nelouskejte, nemají to tady rádi
ukloní se
a jen se zeptá:
„k čemu to má být?“
Komentáře (2)
Komentujících (2)