Práce

Práce

Anotace: Sedím v práci a mám pracovat. Ale copak se to v takto krásný den vůbec dá???

Hlava víří po Slunečných dnech,
prsty chci čmárat po volných zdech.
Na kůži cítit svěží vánek,
poznávat chci Lásky zámek.
Běhat bosý v ranní trávě,
do výšky chci skákat hravě.
Líbat toužím její plné rty,
chci zmást všechny poroty,
kolem ramen ji něžně obejmout,
do očí ji musím pohlédnout.

Chci toho mnohem víc,
nesplní se však z toho nic,
neb vytvářet prý mám hodnoty,
však plný jsem duševní chudoby.
Sedím to a přemýšlím,
však pouze básně vymyslím ...
Teď mám už jen strachu hrstku,
kdy vyhodí mě z kapitánského můstku ;)
Autor Troubelín, 14.04.2009
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel