Anotace: V dnešní době jsem toho svědkem čím dál častěji, asi chodím příliš často do barů...
Teda rozhoně Ti není možné upřít, že dokážeš překvapit.Ten závěr je fakt mazec!
19.04.2009 22:06:00 | Indigo
Ve prostřed mě ta báseň docela aj pobavila :o) ten závěr... mno snad to dobře dopadlo... asik ne co?
19.04.2009 19:47:00 | NikitaNikaT.
První dvě sloky šly, poslední ti krapet ujížděla,
asi nestíhala zatáčku.
19.04.2009 11:24:00 | jehlaspichlas