Anotace: Další zmatená.. Ale nemužu se jich nabažit.
Sloka druhá, kde píšeš o srdcích které nevidíš, mi připomněla reklamu na Floru :-) Je v ní pravda, v té reklamě i v tvé básni..kdybysme to všechno viděli a cítili, lépe bychom se starali..ale jak už jsem ti psal, nemůžeme všechno vidět, cítit a osahat si ;-)
14.04.2009 17:17:00 | Chancer