Anotace: ..prý umírá poslední...snad ano. Ale když by nebyl čas, kde(y) by jsme hledali všechny ty konce a začátky?
Aha, tak konečně přibívá další duše, která svým talentem bude zvedat úroveň Literu. Krásná báseň, podle mě nemá chybu.
18.03.2006 16:18:00 | Miskitka
Líbí se mi svou myšlenkou i zpracováním! Jen ve třetí a páté sloce máš pravopisnou chybu. 80!
21.10.2005 12:26:00 | Krtica
Trochu mi to připomělo otázku, jestli zvítězí někdy pravda a odpověď jsem našel v písničce, kde autor zpívá:
Jistěže na světě nakonec zvítězí pravda, ale až dokáže to, co dokáže lež. Hezká básnička ;-)
20.10.2005 16:12:00 | Mr.George