Zdá se
Že vše nabralo jiný směr
nový dech
všichni šťastni
světlo zhasni
krásný pocit
bez viny
tikající hodiny
ten pohled
hluboký, něžný
mě pronásleduje
utéct nepomůže
pomoc ani nechci
nechte mě spát
i když se budu bát
je to k ničemu
má ještě něco smysl?