"taky jsem někde rád doma"... je hrozně složitý, popsat, co znamená slovo domov - možná skoro nemožný- možná je to pocit bezpečí, lásky a oshcrany a je pravda, že každý tohle místo potřebuje... nevim proč, ale ta myšlenka na domov mě při čtení tvojí basne proste napadla :)... nevim proc, jen možná, že měsíc je tak vzdálený... kazdopadne me se tvoje basnicka libi /ST/ :)
14.04.2009 20:51:00 | stmivani.na.lepsi.casy