Utajení
Už tolikrát chtěla jsem zapomenout abecedu
odnést starý psací stroj k popelnici
Už tolikrát chtěla jsem nedělat z žití vědu
nemít přání něco říci
A tak nepřiznaná v utajení
s nadějí že se cosi změní
loudám se v krajině písmenek
stále ještě pospíchají z vnitřku navenek
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Enygma, shakespeares, Špáďa, Házté, strašidýlko-střapatý, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)