Pár drobných
Špinavé vlasy, roztrhané šaty,
Nohy jak rozrýpané dláty,
Chodidla sedřeny do krve,
Takové bylo její poprvé…
Zapudrovaná špína, falešné záplaty,
V dlani pár drobných z výplaty,
Nohy v střevíci, o volnost prosící,
Takové bylo její potisící…
Prodat to, co zbylo,
Vždyť je to jenom tělo…
Však srdce a hrdost dávno nemá,
Nemá nic z toho, co by chtěla…
Jen pár drobných…
Přečteno 306x
Tipy 22
Poslední tipující: Zasr. romantik, no.signal, Holis, NikitaNikaT., AndyKo, Tacca, shakespeares, excited, labuť, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)