Cosi
Z ranní mlhy
autobusových zastávek
a modrého dýmu
ucpávajícího mikropóry
se vylouplo malé cosi,
co povídá mi:
"Hele tak jak?
Ještě furt stejně blbě?
Bude hůř..."
A já zašlápla ten nedopalek,
co mi pil krev
už od včerejšího večera
a naštvaně na zadní stranu lístku,
tisíckrát překládaného
na parník
a loďku
a jeřába
napsala tomu cosi:
"Jdi do háje!"
a vyrazila do lesa.
Přečteno 269x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Holis, labuť, kouzelníček, nejsembásník, Mbonita, enigman, Churry, WAYWARD, Zpátky, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)