Anotace: pokus hop dva tři :-)) (jen doufám že se tenhle pokus nedonese k J. Nohavicovi, mé úžasné inspiraci)
Nevím, zda jsem o něco přišel, když neumím bezhlavě milovat. O tenhle pěkně napsaný a poučný příběh jsem ale naštěstí nepřišel :o))
14.04.2009 22:50:00 | poustevník Jirka
Kdo mi vysvětlí, jak mi může Liter hlásit chybu, že tip už byl v minulosti udělen, když tuto báseň čtu teďka poprvé a nemůžu ji ohodnotit! Okrádá tě, Jito, nenech si to!!
14.04.2009 21:09:00 | Jaromila
Tak jsem si před spaním pochutnal a jelikož nejsem sobec, přeji i všem dalším čtenářům ...dobrou chuť,
je to senza, gratulace:ST
14.04.2009 21:05:00 | Holis
Byl by to skvělej text písně
a už tam chybí jen
una casa picola...komfortní vybavení:-))
ST
14.04.2009 20:58:00 | Mbonita