den za dnem...
sedíš na pohovce
se zkříženými nohami
v pánské košili
pod obrazem
zlomeného stromu...
uchopilas tělo kytary
odkašlala si
dotkla se strun
a v místnosti
Božské komedie života
se tóny z nočních stínů
probudily
a nalodily do stěn domu...
bloudím
za oknem
do půli těla nahý
v dlaních s ohněm
a hledám jízdenku
k lodi Titaniku...
volám
za sklem
ale ty neslysíš
díváš se jinam...
svíce pohasla...
neva
zítra zapálím se zase
třeba otočíš se...
možná...
Přečteno 326x
Tipy 42
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, fab four, Kapka, kikis, Anita Buchtová, Dota Slunská, maliska, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)