Závěr je lehce pro mne ironický, ale obsah celkově skělý... kéž tu být podruhé, bo jen o kousínek vrátit čas zpátky. :o) Kdo ví.
19.04.2009 12:42:00 | NikitaNikaT.
...vím...jaký jsi..mám to potěšení Tě malinko znát a mám tě v srdci básníku.... a proto píšu..... nesmí se zapomínat na sebe..nesmí pak není z čeho dávat...
16.04.2009 18:07:00 | Noc17
Vagónky dětí štěstím září
naše pohledy jízdu stráží
ať se jim výlet vydaří.
16.04.2009 17:46:00 | s.e.n
Tak hlavně si ho nenechat ujéct! Vzhůru nasedat, jedem na výlet..a máme zpoždění tak nezastavujem ;-)
15.04.2009 22:24:00 | Chancer