dá to práci, najít tu správnou skulinku a vyletět...
ale za tu námahu to stojí!
15.04.2009 12:23:00 | nejsembásník
Až mi z toho napětí zatrnulo v klenbě....myšlenka zcestovalá,ještě že to vzala horem...někdy to zkrátí a vezme přes zadní kýl lodi,zadním traktem...ale,ufff! tentokrát to dopadlo dobře....pěkné anatomické putování:-)
15.04.2009 09:56:00 | zvířenka