Druhý břeh
Anotace: Někdo tomu říká změna životního stylu, někdo osud. Ale změna to je každopádně.
Slova mi dochází,
myšlenky se bouří,
city mé odchází,
ze svíčky se kouří.
Plamínek naděje po letech zhasl,
osud se rozhodl změnit mou trasu.
Snad na břehu druhém naleznu spásu…
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, nejsembásník
Komentáře (0)