Náboráři mrtvých duší
Anotace: ... nevím nálada
Bylo to zvláštní
ten moment
Odjížděl jsi
z autobusáku
a pod svetrem
jsem ještě
cítila
Tvé horké
dlaně
Nebe zůstalo
nepopsané
Kdosi kolem shromažďoval
lidi
a jejich vozy
co už nikdy nevyjedou
A malá holčička
upustila
svou panenku
Budu tě příště
zas čekat
na stejným místě
budu tady stát
až znovu přijedeš
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Kyle, Stoneman, Lacosta1, Kapka, shakespeares, vapiti, enigman, Radek.oslov.Šafárik, ziriant, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)