Život je krásný...
Život je krásný jen
taky nežiju svůj první
vysněný sen...
(ani to nejde,
hlavou hodně lásek projde)
V životě je všechno jinak
než si představuji
chvíli nad tím si zamudruji
(Pak se mi život posune
a smutek a lecjaké zklamání
do dáli se odsune)
Já už jsem pevně zakotvila
jedno dítě z lásky povila
Můj život dál se vine
potom zas klikátí
a do dáli řine...
a tak to půjde dál...
... dokud nepomine...
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, labuť, Bíša, enigman, Mbonita, Kapka, NikitaNikaT., WAYWARD, jedam, maranika, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)