...tak, a teď celkové rezumé...přečetla jsem všechny od začátku...moc se mi líbí jak píšeš...a vítám Tě na Literu :-)
15.04.2009 21:26:00 | Lota
Je to krásné sdělení, je upřímné, tak hluboké, věřím, že ten človíček, až si to přečte, bude mu mnohem lépe a uvědomí si, jak skvělého človíčka v Tobě má. ST!
15.04.2009 17:33:00 | NikitaNikaT.