Tichý spánek
Anotace: výjimečně bez čárek
Chladný dotek
prstů pálí
na kůži a
víčka těžká
pod pohledem
padají dál
než jen k zemi.
Tam kde nikdo
nechytí je
kdyby kopal
tisíce let.
Rozpouští se
v roztaveném
zemském jádru.
A slunce rozpalující do běla
zmizelo ve stínu tvých křídel.
Je tu zima
jako dole
tam kam nikdo
nemůže i
kdyby kopal
tisíce let.
Tichý spánek.
Mrazivý a
rozpálený.
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, enigman, Květka Š., Petbab, Markéta Hl., voedor
Komentáře (2)
Komentujících (2)