Ve spořitelně
Ve spořitelně s pohledem upřeným
na mou hruď mi říkal jeden pán
Vy jistě Blíženec jste nebo Váha
Trochu jsem popotáhla letní šál -
byla to celkem marná snaha
a ptala jsem se jak to rozpoznal
Vždycky to poznám smál se vesele
Aspoň že nemám napsané to na čele
Přečteno 329x
Tipy 24
Poslední tipující: Agniezka, Lady L, fab four, labuť, Skalsky Pavel, enigman, Zasr. romantik, Mbonita, Kapka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)