Jiný svět
Anotace: ...tšěším se na komentíky
Jiný život
V zimě se ztratí
Jiný život
Ve snech se vrátí
Nesmrtelné děti
Jiného života jsou plné
Nesmrtelné děti
Úsměvy jsou ve dnech slunné
Jiný život
Obrátí se v klepot
Nesmrtelné děti
V hrobech budou seděti
Spřízněné duše
Lásku oplatí
Spřízněné duše
Pro lásku zmírají
Jiný život
Žije už jen jekot
Nesmrtelné děti
Nejsou ostrovy
Spřízněné duše
Zmírají, když šíp letí z kuše
Jiný život
Jiný-Neznámý,život-jasné
Nesmrtelné děti
Nesmrtelné-Láska,Děti-lidé
Spřízněné duše
Spřízněné-Lidé co se milují,duše-jasné
Komentáře (0)