Hrdelní proces
Anotace: ..Nedávno se mi upil,spíše uchlastal kamarád...nějak neunes samotu....nebylo to vínem,ale absintem...to je ale jedno..."Tak Marošu,doufám,že je Ti už líp...."tahle je pro Tebe...
***
Jeho alergii na
Podnapil
přetekla poslední
kapka
trpělivosti....
„Přelils!“
Déle již to tělo
snášeti nemůže....
„Propadl’s hrdlem,
chlapče,
hrdlem láhve vína“
Jsi zasklen a pohřben
na věkyvěkův
s ženou zvanou
Kocovina...
Svět se pod Tvým
smutkem
podlomil...
místo krve
modrý portugal
vlévá se do
sklíčených žil...
Konečně správně naložen...
Jen beze zbytku světa....
Rozcuchaná silueta...
A nekonečné množství
uplakaných scén...
A pak už....
jen klid....
„Pojďme za něj pít...“
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: Bean, Marfuša, jedam, Holis, Unyle Pěl, BLUE-from-the-NIGHT, enigman, WAYWARD, Mbonita, Tygropes, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)