Smutná řeka
Tohle je divně smutná řeka
jezy jsou prudký
a voda stojatá
Však proudem do krve mi vtéká
a špatně se mi plave
když jsem dojatá
Tohle je divně smutná řeka
hloubky se tu střídaj
s mělčinama
Břehy tak vzdálený
a nikdo na nich nečeká
a ty tu na ní nejsi s náma
Tohle je divně smutná řeka
tohle je řeka života
Studený peklo pro člověka
co kamení v ní počítá
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, enigman, bez nápadu na přezdívku..., excited, Kapka, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)