Chyba
Anotace: Povím ti vše, ale nepochopíš nic...
Byl jsem jednou tam
A byl jsem sám
Byl tam samý krám
A jeden chrám
V chrámu stala postava
A jen si tak postává
Pak na mě mává
To se někdy stává
Dali jsme se do řeči
Na rameni mi brečí
Říká že je kráva
Jo to se někdy stává
Tak vstanu a odcházím
Možná někomu scházím
Možná nebyla ta pravá
To se taky někdy stává
Komentáře (2)
Komentujících (2)