NEKONEČNOST**
Umučený ticho
v lahvi od koňaku,
snad milion prstýnků
z pravýho zlata.
A nejlepší přítel
pomalu mává
v dopisech
na rozloučenou.
V bocích se houpá
malá černá bárka,
svět dávno udusil
i poslední hlas.
Déšť líně odkapává
z našich řas.
Čekáme na přistání,
a budem čekat dál.
Třeba až do svítání.
Přečteno 367x
Tipy 28
Poslední tipující: Lea Aura, Zefi, Zpátky, Verena, j.c., jedam, Vlk v rouše, el viento, zlomeny srdce, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)