Anotace: už jsem v tom až po uši
Ta když tě chytí do drápů
je jenom malá naděje,
že k ní lhostejný zůstaneš
a láskou nevzplaneš.
16.04.2009 17:59:00 | s.e.n
i pro mě je modrá stránka droga,
pročítám stále nové řádky,
poznávám rukopisy, jsou jak loga,
a nechci se vracet do reality zpátky...
16.04.2009 10:01:00 | nejsembásník