Je důkazem, že skutečná krása tkví v nedokonalosti! :-) Jako katechismem poznamenaná osoba dávám ST. Tohle je nejlepší modlitba, co znám!
29.09.2011 09:52:00 | Anita Buchtová
Dílko krásné, taky nevěřím v Boha, ale René Vulkán má pravdu, tohle člověk dát neumí. Snad Osud, Matka Příroda, slečna Náhoda, to vše může být bůh, kdo to opravdu ví? ST! :-))
11.10.2009 14:03:00 | poustevník Jirka
...akorát mi není jasné, co je na té modlitbě ateistického...pokud by to byla modlitba (prosba)k člověku, pak bych to chápal. Ale člověk nic takového druhému dát nemůže protože to sám nemá a kdyby měl, stejně to nelze v druhém "udělat". To o co prosíš dává Bůh.
To jen tak, trošku polemiky.
Ta básnička je ú ž a s n á!!!, citlivá, trfující se do podstaty touhy člověka přejícího si milovat. Má to vzdušnost, lehkost...nádherna!
29.04.2009 18:05:00 | René Vulkán
ST.Nemusíš v něj věřit rozumem,ale pokud vnímáš a píšeš takové věci,je tvou součástí.
29.04.2009 09:48:00 | Marupiara
Nádhera... (Dej mi v noci klidný spánek
v něm sny a s nimi cíl kam jít), za celou... ST!
16.04.2009 15:11:00 | Kapka