nemám boty
Anotace: vteřinovka... ale ultravteřinovka... možná za chvíli zmizí ...
Sbírka:
Vteřinová věc
Mám před sebou cestu
ne kterou se netřesu
z únavy mám vestu
chystal sem se ve stresu
Je to výlet na dva dny
prý srandy tuny, kopy
prý všechno bude bezvadný
jenže já nemám boty
Tak snad to nějak zvládnu
su přec týpek z moravy
kolektiv ovládnu
snad nepujde o mravy
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Indigo, Tacca, Anne Leyyd, kikis, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)