V slunečním žáru
Slunce mě včera horce polaskalo
Já vzdala se mu hned a zcela
Tisíce zlatých šipek vystřelilo
Zasáhlo každý kousek těla
Oči jsem zavřela a jenom snila
Ztracena v prostoru i čase
Jen tak jsem nad hladinou plula
Vnímala žití v celé kráse
Pomalu se mě touha zmocňovala
Já chtěla Tebe blízko mít
A moje tělo sluncem rozehřáté
Prosilo, chtělo pokořit
Nenechávej mě toužit o samotě
Nebo se rázem roztaju
Pak představení jednoho herce
V slunečním žáru sehraju...
Přečteno 371x
Tipy 17
Poslední tipující: Pevya, Agniezka, Martinecka23, raďo, el viento, vodnař, Lenni, labuť, Holis, carodejka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)