Dobře to znám
Anotace: Příteli,kterému se stalo to,co jsem před rokem prožívala já
dobře to znám...
utápět se v práci
dělat co je třeba dělat
do práce vložit vše
co není kam
nasměrovat
a poslední služby...
protože ty už víš...
jen přijmout je to těžké...
není to rychlý čistý řez
vidíš jak vlákno života
pomalu praská
a nezastaví to
ani láska
polykáš bezmoc...
a nemohouc zastavit
ten pád
zůstáváš do konce
aby ten druhý
nebyl sám
...
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Lota, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)