Jasně vedu
Nevím, jestli jsem romantická,
jasně vedu v počtu přání.
Splétám je do věnečků,
po vodě myšlenky vysílám.
V duchu si plním své touhy,
pluji s proudem a přáním
abych nezůstala nikdy sama.
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, Paulín, Tacca, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)