Stromy
Anotace: Optimismus v první řadě sedí a zírá na mě s lízátkem v puse...
Totálně psychicky odrovnaná
Duše je na řadě
Óó božtí andělé
Jděte si pro ni
Nenávist
Závist
Jdou ruku v ruce
Na rozcestí
Stojí, sedí, leží
Na cestu
Zírá
Na cestu zasypanou stromy
Proč se nevydá
Tou volnou
Aby mohl člověk milovat,
musí nejdřív zapomenout.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)